rase Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 No i koniec budowy.Został mi tylko pomalować ramke i szyny. Żuraw wodny wykonany od podstaw jak i buda hamulcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Zapowiada się wyśmienicie. Pełen szacunek za prace własną przy dioramie. Będę chętnie obserwował kolejne efekty pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 22 Kwietnia 2011 Super Moderator Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Piękna sceneria - ale ten żuraw to chyba lekko za niski = do wlewu na parowozie chyba nie dosięgnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rase Napisano 22 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Na fotkach wygląda jakoś tak nisko,ale w realu jest ok.kolega mi obliczał na skale 1;35. Na orginalnych fotkach widywałem tez bardzo niskie żurawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 22 Kwietnia 2011 Super Moderator Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam Pomysł z budką fajny ale rama wagonu powinna być dłuższa. Dokładnie od długość podestu. Jeśli wagon posiada hamulec ręczny to na ogół pomost (na którym jest budka). Masz jakąś fotkę bez pomostu? Ja wydłubałem coś takiego : ale jeszcze sporo roboty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi