rase Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 No i koniec budowy.Został mi tylko pomalować ramke i szyny. Żuraw wodny wykonany od podstaw jak i buda hamulcowego. Cytuj
Kacperek315 Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Zapowiada się wyśmienicie. Pełen szacunek za prace własną przy dioramie. Będę chętnie obserwował kolejne efekty pracy. Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 22 Kwietnia 2011 Super Moderator Napisano 22 Kwietnia 2011 Piękna sceneria - ale ten żuraw to chyba lekko za niski = do wlewu na parowozie chyba nie dosięgnie Cytuj
rase Napisano 22 Kwietnia 2011 Autor Napisano 22 Kwietnia 2011 Na fotkach wygląda jakoś tak nisko,ale w realu jest ok.kolega mi obliczał na skale 1;35. Na orginalnych fotkach widywałem tez bardzo niskie żurawie. Cytuj
Super Moderator Greif Napisano 22 Kwietnia 2011 Super Moderator Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam Pomysł z budką fajny ale rama wagonu powinna być dłuższa. Dokładnie od długość podestu. Jeśli wagon posiada hamulec ręczny to na ogół pomost (na którym jest budka). Masz jakąś fotkę bez pomostu? Ja wydłubałem coś takiego : ale jeszcze sporo roboty. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi