Gość Napisano 18 Kwietnia 2007 Share Napisano 18 Kwietnia 2007 Witam! Oto pierwszy mój model malowany areografem. Jest to już dość wiekowy (chociaż niedawno wznowiony) F-104 w okolicznościowym malowaniu. Nie terasowałem linii bo nie czuję się na siłach żeby to robić. Skleiłem go z pudła dorabiając wnętrze dyszy wylowowej bo nie było jej w zestawie. Rurka Pitot'a jest z igły. Komentarze i krytyka mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 To ja bede pierwszy........bo kilka dni temu skonczylem podobny model ( viewtopic.php?t=2792 ) tylko w mniejszej skali. Fotki troche malo ostre i jak na taka skale mozna bylo dorobic kilka dodatkowych detali, takich jak swiatla nawigacyjne, reflektory na goleniach podwozia, dajniki katow natracia itp pierdoly. Znacznie poprawia to wyglad modelu i nie trzeba kupowac blaszek zeby to dorobic. Generalnie sam model mi sie podoba........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Reflektory są tyle że w instrukcji stało jak wół że trzeba je przykleić na tylnuch klapał podwozia...zaraz wrzucę odpowiednią fotkę...co do reszty się zgadzam...mogłem to dorobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Masz racje to ja sie zakrecilem z reflektorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 F-104 piękny samolot. Model Trumpetera w 1/32 ma juz swoje miejsce na mojej półce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Uwielbiam koteczki w każdej postaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi