ministersan Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam Pomimo, że mam na warsztacie Hellcata i La-7 postanowiłem wolną chwilę w święta poświęcić na rozgrzebanie kolejnego modelu. Tym razem padło na japończyka - koniecznie chciałem skleić jakiegoś wodniaka. Jak zobaczyłem ceny modeli Tamiya w skali 1:48 to trochę posmutniałem, więc na pociechę kupiłem sobie coś tańszego, niestety w skali 1:50. W sumie wypraski ładnie zdetalowane (włącznie z nitami) Kabina niestety prawie nie istnieje... ogólnie mało części... ...ale do nauki sklejania dwupłatów i mocowania olinowania będzie w sam raz. Jedyny problem to, czy "upiększać" kabinę czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 witaj W tak pięknym modelu w tak pięknej skali karzdy by oczekiwał pięknej kabiny a czy to zrobisz zależy tylko od twoich chęci. pozdro i życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Niestety dysponuje tylko takimi rysunkami kabiny Gdyby ktoś miał coś więcej to z chęcią skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi