ministersan Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam Pomimo, że mam na warsztacie Hellcata i La-7 postanowiłem wolną chwilę w święta poświęcić na rozgrzebanie kolejnego modelu. Tym razem padło na japończyka - koniecznie chciałem skleić jakiegoś wodniaka. Jak zobaczyłem ceny modeli Tamiya w skali 1:48 to trochę posmutniałem, więc na pociechę kupiłem sobie coś tańszego, niestety w skali 1:50. W sumie wypraski ładnie zdetalowane (włącznie z nitami) Kabina niestety prawie nie istnieje... ogólnie mało części... ...ale do nauki sklejania dwupłatów i mocowania olinowania będzie w sam raz. Jedyny problem to, czy "upiększać" kabinę czy nie? Cytuj
mateusz kumorek Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 witaj W tak pięknym modelu w tak pięknej skali karzdy by oczekiwał pięknej kabiny a czy to zrobisz zależy tylko od twoich chęci. pozdro i życze powodzenia Cytuj
ministersan Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Napisano 25 Kwietnia 2011 Niestety dysponuje tylko takimi rysunkami kabiny Gdyby ktoś miał coś więcej to z chęcią skorzystam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi