Tomek1411 Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Witam. Zakupiłem niedawno 2 modele samolotu F-16 A/B. Jeden jest już poskładany, i właśnie zabieram się za drugi. Spodobał mi się ostatnio przelatujący nad moim domem polski F-16D (Block 52+) (ten dwumiejscowy jak coś ) więc postanowiłem spróbować go poskładać lecz niestety nie znalazłem osobnych dodatków mianowicie konforemnych zbiorników paliwa i belki z elektroniką biegnącą od kabiny do statecznika. Może to ja nie potrafię tego znaleźć więc proszę po pomoc w poszukiwaniu w/w elementów oraz w doradzeniu co jeszcze trzeba zakupić/dorobić/znaleźć/wyczarować aby w/w model firmy Italeri w skali 1/72 przerobić na polską wersję dwu miejscowego F-16 dumnie nazywanego Jastrzębiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRYSTEK Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Poszukaj tutaj: http://www.cmkkits.com/en/detail-sets-accessories/index.php?fSort=3&fSeries=42&fScale=15&fNationality=5&fEra=59&fMaker=83&from=40 Krystek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek1411 Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 Dzięki, tu wszystko jest. Jednak zanim zamówię z zagranicy, chciałbym się dowiedzieć czy nie można tego dostać gdzieś w Polsce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts