Maxek Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Kogoś oprócz mnie ucieszy taka zapowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Mnie bardzo.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvlt_n616 Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 No jest się z czego cieszyć... ciekawe jak z ceną? Jest szansa że italeri wypuści to samo za 30% mniej? Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxek Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2011 No jest się z czego cieszyć... ciekawe jak z ceną? Jest szansa że italeri wypuści to samo za 30% mniej? Jak myślicie? Właśnie powiązanie Kinetica z Italeri jest dla mnie wielką zagwostką. Po pół roku pojawiają się przepaki o 30% tańsze z dużo lepszymi wersjami malowań. Dla zainteresowanych właśnie pojawił się Prowler za ok. 180 PLN z super malowaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi