PsyhoSpider Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Model firmy ACE. Jakie to modele większość wie Kilka fotek, zrobione niestety przy sztucznym świetle. Wydaje mi się że jednak i tak o wiele lepsze niż te, które do tej pory robiłem. Chyba zaprzyjaźniłem się z instrukcją obsługi aparatu. Brudzenie na kołach jeszcze mokre, dlatego się świeci. Cytuj
Skoti Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Armata super, ale ten smok w tle.... Co to jest?? Cytuj
scorpik Napisano 25 Maja 2011 Napisano 25 Maja 2011 smok jak smok, ale jaka fajna mina ppanc. w kształcie 10-groszówki i to z aktywnym kamuflażem, bo raz ją widać a raz nie Nigdy bym nie wpadł na zrobienie podstawki z bochenka chleba - szacun! Serio: przyjemna dioramka, eleganckie wykonanie. Cytuj
PsyhoSpider Napisano 26 Maja 2011 Autor Napisano 26 Maja 2011 Nigdy bym nie wpadł na zrobienie podstawki z bochenka chleba - szacun! Bardzo proszę o nie komentowanie na głodnego Co do smoka, to mój kumpel. Ma odpowiedni sprzęt do wspólnego modelowania jak i późniejszego świętowania ukończonego modelu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi