PsyhoSpider Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Model firmy ACE. Jakie to modele większość wie Kilka fotek, zrobione niestety przy sztucznym świetle. Wydaje mi się że jednak i tak o wiele lepsze niż te, które do tej pory robiłem. Chyba zaprzyjaźniłem się z instrukcją obsługi aparatu. Brudzenie na kołach jeszcze mokre, dlatego się świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Armata super, ale ten smok w tle.... Co to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpik Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 smok jak smok, ale jaka fajna mina ppanc. w kształcie 10-groszówki i to z aktywnym kamuflażem, bo raz ją widać a raz nie Nigdy bym nie wpadł na zrobienie podstawki z bochenka chleba - szacun! Serio: przyjemna dioramka, eleganckie wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsyhoSpider Napisano 26 Maja 2011 Autor Share Napisano 26 Maja 2011 Nigdy bym nie wpadł na zrobienie podstawki z bochenka chleba - szacun! Bardzo proszę o nie komentowanie na głodnego Co do smoka, to mój kumpel. Ma odpowiedni sprzęt do wspólnego modelowania jak i późniejszego świętowania ukończonego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi