athlon5 Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 temat wyglada tak Załóżmy,że w pewnej miejscowości w czasie II WW pozostał uszkodzony/zniszczony/unieruchomiony/porzucony niemiecki czołg. Okoloczni rolnicy rozebrali toto na kawałki.Z wieloma sie spóżniłem bo sprawa wyszła przypadkiem i wiele trafiło na złom Pozostała głowica silnika. Do kogo/gdzie się zwrócic o pomoc w identyfikacji częśći ze zdjecia? Pochodzienie częśći jest narazie dla mnie tylko ustnym przekazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Do nas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekK Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Witam! Proponuję kontakt z Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych w Poznaniu - dział muzeum: http://www.cswl.mil.pl/index.php/muzeum/ lub Forum Odkrywca.pl Ale tu też mógłbyś pokazać Pozdrawiam Przemek Klimala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 24 Maja 2011 Autor Share Napisano 24 Maja 2011 mam narazie dwa zdjecia od obecnego właścieciela który miał to juz złomowac ,podobno w zeszłym tygodniu {osobiście myslę ,że juz dawniej} wywiózł dwa koła na złom. Fotki wrzuce może jutro bo teraz nie mam mnie w domu... Juz jestem Ale Panowie nie śmiejcie sie jeśli okaże się że to od WSK-ki Tak jak pisałem pochodzenie tego znane jest tylko z przekazu ustnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 nie śmiejemy się to jest głowica od 12 cylindrowego maybacha dał byś leprze zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 25 Maja 2011 Autor Share Napisano 25 Maja 2011 dam ale narazie przyłał mi rolnik u którego to leży-mms-em jesli to coś przydatnego to niewatpliwie to wytargam i zrobie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi