sobiemir Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Widziałem w internecie ten model - nr 04669 tylko w naszych sklepach internetowych jeszcze nie znają ceny, na którejś z angielskich stron mają go chyba za 12 funtów. Ciekaw jestem czy to są te same wypraski które miał model nr 04633 który kilka lat temu wyszedł z oferty, a teraz ludzie się o niego biją na allegro gdy się jakiś pokaże? (sam za takiego zapłaciłem chyba z 70 zł ze dwa lata temu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Jak przyjdzie mi do weekendu to wrzuce foty wyprasek i kalek, bo zamowilem go 4 dni temu. Jesli nie zdazy to nastepnym razem w domu bede niestety dopiero w przyszly piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Na tego Efa trzeba polować w Auchan w okolicach Gwiazdki. Do kupienia za niewiele ponad cztery dychy. Sam kupiłem je dwa lata temu. Przed tymi świętami również były (jak i zresztą kilka innych ciekawych pozycji). Czasem jednak dobrze, jak cię dzieci zaciągną na dział zabawkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Mam w sklepie ten model. Może jutro uda mi się zrobić fotki wyprasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi