kamit Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Witam, Chciałbym by ten temat był poświęcony wszelkim zdjęciom Peugeota 206 WRC - wnętrza, podwozia, oklejenia, itp. - różnej maści!! By każdy kto buduje lub będzie budował właśnie tutaj mógł znaleźć zdjęcia dla siebie. Mam nadzieję, że każdy coś wrzuci z własnej kolekcji zdjęć i tym samym powstanie pełna dokumentacja zdjęciowa tej popularnej rajdówki Oto mój materiał zdjęciowy: I trochę zdjęć znalezionych kiedyś w sieci - prawdopodobnie na stronie Peugeot Sport: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2011 Z uwagi, że mało czasu jest na aktualizację postu dorzucam jeszcze kilka zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 To i ja dorzucę kilka sztuk z mojej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 http://www.rickymodel.it/html/kit_peugeot_206_wrc.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi