Michaił Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Według mnie super. Napisz coś więcej o wykonaniu. Co to za skala ? Quote
Adrian800 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Figurki są w skali 120mm. Ściana budynku jest robiona z gipsu natomiast schody oraz murek to styrodur pokryty gipsem, skrzynki wykonane są z balsy natomiast śnieg to soda. Quote
pawełg Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Figurki są w skali 120mm. Ściana budynku jest robiona z gipsu natomiast schody oraz murek to styrodur pokryty gipsem, skrzynki wykonane są z balsy natomiast śnieg to soda. Pytanie, gdzie kupujesz w Polsce styrodur? Masz jakiś link do firmy, która to sprzedaje ale w ilościach detalicznych? Quote
Adrian800 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Witam Styrodur dostałem bardzo dawno temu w prezencie od znajomego, a z tego co wiem kupił go od firmy zajmującej się tworzeniem reklam. Dobrze jest popytać w takich firmach czy nie mają jakiś odpadków, które im zostały po pracy, może nawet oddadzą za darmo. Quote
SAMSON Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Bardzo fajna, a le mógłbyś nieco przybrudzić bardziej mundury. Poza tym bardzo miła dla oka podstawka Pozdrawiam Quote
Recommended Posts