Adrian800 Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Witam przedstawiam nową winietkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Według mnie super. Napisz coś więcej o wykonaniu. Co to za skala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian800 Napisano 27 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2011 Figurki są w skali 120mm. Ściana budynku jest robiona z gipsu natomiast schody oraz murek to styrodur pokryty gipsem, skrzynki wykonane są z balsy natomiast śnieg to soda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Figurki są w skali 120mm. Ściana budynku jest robiona z gipsu natomiast schody oraz murek to styrodur pokryty gipsem, skrzynki wykonane są z balsy natomiast śnieg to soda. Pytanie, gdzie kupujesz w Polsce styrodur? Masz jakiś link do firmy, która to sprzedaje ale w ilościach detalicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian800 Napisano 11 Lipca 2011 Autor Share Napisano 11 Lipca 2011 Witam Styrodur dostałem bardzo dawno temu w prezencie od znajomego, a z tego co wiem kupił go od firmy zajmującej się tworzeniem reklam. Dobrze jest popytać w takich firmach czy nie mają jakiś odpadków, które im zostały po pracy, może nawet oddadzą za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Bardzo fajna, a le mógłbyś nieco przybrudzić bardziej mundury. Poza tym bardzo miła dla oka podstawka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi