ireksir Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Już niedługo będzie można pooglądać i pożeglować nieco ciekawymi żaglowcami. Szczegóły są tutaj: http://www.sail-swinoujscie.pl/ Dla braci modelarskiej - jednym z żaglowców będzie HMS BOUNTY. Jak narazie nie widziałem na forum jego relacji, ale u mnie w szafie leży taki kartonik i czeka... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 ..nie wiesz po ile sa bilety ? Mam dostac urlop ,to moze bym wpadł tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireksir Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Bilety są w cenie od 40 do 60 zł w zależności od wybranej jednostki. Ulgowe to połowa normalnego biletu. Bilet na rejs w paradzie żaglowców i z jakimś koncertem są o 5 zł droższe. To ostatni rejs danego dnia. Bilety można kupić przez net, zapłacić przelewem i otrzymuje się na mail potwierdzenie na podstawie którego odbiera się normalny bilet już na miejscu w Świnoujściu. Ja zapisałem się na Artemisa. Godziny rejsów są od 9:30 do 18 - to wypłynięcia z portu. Rejs trwa 2 godziny. Wszystko jest zależne od jednostki - niektóre zaczynają później swoje rejsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 ...dzieki mam nadzieje,ze dostane urlop ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi