kalaruch Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Witam, jak w temacie, czy ktoś miał w ręcach takie oto gąski ?? Zastanawia mnie ich kupno... Nie wiem gdzie wrzucić ten temat, więc wrzucam tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 witam ,miałem takie na warsztacie i mówiąc szczerze lepiej dołożyć i kupić friulmodel , wszystkie ogniwa bez otworów trzeba nawiercać , chyba że połączysz na super gula , i jeszcze jedno nie nadają się do kąpieli w demostostosie +ocet ,ja po takiej kąpieli wywaliłem do kosza (poskręcało ogniwa ,zrobiły się kruche). wybór należy do ciebie ,jeżeli stać cię to kup na aledrogo friule na pewno będziesz zadowolony ,ja je używam do modeli i nie mam żadnych problemów . pozdrawiam arni44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 10 Lipca 2011 Autor Share Napisano 10 Lipca 2011 wiedziałem że to jakiś szit że nie schodzi ... no cóż - zobaczymy ;) póki co odpuszczam sobie JS-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 witam ,zajrzyj na ale drogo są tam gąski GĄSIENICE RUSSIAN 650MM TRUCK - TRUMPETER 1:35 na pewno są lepsze od togo szajsu i cena jest przystępna. pozdrro arni 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi