Vip Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 "Są wakacje i takie tam sprawy.." Witam. Wróciłem do modelarstwa :P Może ktoś mnie pamięta (wątpie ) Do rzeczy. Wpadł mi w ręce ten Nissan, torchę wybrakowany- bez lusterek, maski, szyb, kloszy przednich, a tylne zalane klejem -.- Potem się pomyśli co z tym. Plan? Wybebeszone wnętrze, body z lekkimi wlotami- tyle. Z silnikiem nie wiem jak będzie, ale ten tamyiowski odlany z kastą to porażka. Dobra to lecim: We wnętrzu zapomniałem sobie wziąć tych takich krzyży z podłogi. Tutaj je widać: No i zrobiłem takie sobie wloty z tyłu (już jest z obu stron). Przedni, na razie z jednej strony: Proszę o komentarze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Witam Projekt bardzo ciekawy, wymagający dużo pracy. Jak na razie widać że będziesz miał dużo szlifowania. Powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Zawsze można bez maski zrobić, tylko wtedy trzeba motorek odstawić, najlepiej wstawić jakiś od innego modelu. Powowdzenia w budowie, trzymam kciuki, bo sam mam kilka podobnych projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vip Napisano 22 Lipca 2011 Autor Share Napisano 22 Lipca 2011 Wyciąłem rurę wydechową... ...a więc musiałem też zmodyfikować zawieszenie (a że oryginalne było beznadziejne to wolałem zrobić od nowa): Wylajtowałem deskę: i zrobiłem IC (do brudzenia oczywiście): Enjoy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi