Doberman Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Witam! Wiadomość z IPMS Deutschland z 2 maja 2007: Noch einige Nachrichten und Ankündigungen. VALOM wird die in 1/48 angekündigte Antonow An-2 nicht produzieren. Die finanziellen Risiken des Bausatzes an sich (große Formen) und das Risiko, dass ein (billigeres) Konkurrenzprodukt aus China auftaucht, haben Hern Lomitzki davor zurüchschrecken lassen, diesen Bausatz zu realisieren.(Informationsstand 2.Mai) Był sobie Antek Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 (edytowane) Chinczykow sie wystraszyl. Dobre Czyli juz wiadomo, ze cena miala byc niemala. Jako konkurencja przychodzi mi na mysl tylko Trumpeter a i ich ceny nie wywieraja czasami usmiechu na twarzy szegolnie w tych wiekszych skalach. Nie slyszalem aby planowali ten model ale moze ten gostek wie cos wiecej i dlatego zrezygnowal Edytowane 6 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Ja ja Volkswagen is eine gute Auto mit zwei Zillindren .... Kwatch jakiś puścili z tym modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi