BEDU Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Siemka tak z nudów postanowiłem odpicować BMW E30 M3 CABRIO w skali 1/43 z firmy NEW RAY Bo miałem dwie takie same te BMW i od razu na zdjęciach jest ta druga żeby zobaczyć jak wcześniej wyglądała ta co ją do picowałem ZMIANY: - nowe felgi od porsche boxter - nowy czerwony lakier - czarne wnętrze - gleba - nowe blachy z MONACO - przyciemnione tylne lampy - przednie środkowe lampy żółte - kierunkowskazy przednie i halogeny przyciemnione i chyba tyle FOTKI: Pozdrawiam BEDU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Mi się model podoba, wygląda o wiele lepiej niż seria koła bardzo fajnie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Kozik Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Skąd ty takie lampy wytrzasnąłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi