Michał96 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Cześć to ja Michał. Chciałbym wam przedstawić mój odremontowany model firmy academy w skali 1:35, którego pokazałem na forum jakiś czas temu. Model był w kamuflażu z okresu walk w Normandii, posiadał zimmerit ze szpachli, postanowiłem go zerwać, wykompać w clean luxie, rozebrać na części pierwsze, poszpachlować i odmalować. Jest to mój pierwszy model z kamuflażem pustynnym-Tunezja 1943 rok. Zostało mi tylko pomalować łuski pocisku na inny kolor-czekam na paczkę z farbami. Tylnia paka to mój mały dodatek. Model obijany i kurzony. Wash olejny z brązu, obicia to czerń olejna. Wcześniej wyglądał tak -Był okropny Uploaded with ImageShack.us Natomiast teraz tak-może wam się bardziej spodoba Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Pewnie ,że bardziej ,ale po co to koło z IV-ki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 14 Lipca 2011 Autor Share Napisano 14 Lipca 2011 Kiedyś oglądając jakiś film, widziałem tak opancerzonego tygrysa, desperacko walczącego z wrogiem-miał właśnie takie koła przymocowane na całym pancerzu. Ja miałem tylko jedno I jakoś je na pake rzuciłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 merytorycznie słabiutko, wlazy z przodu zle wklejone, natomiast sam model wyglada lepiej niz przed renowacją wiec ostatecznie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZADDAR Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 merytorycznie słabo zobacz jak jest lepiej włazy.................... liczy podbudować trzeba kolege Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Nie cierpię słowa "merytorycznie" zalatuje polityką, włazy do poprawy, a renowacja rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 O niebo lepiej Bardzo fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rad Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 kurde przeskok potężny wygląda o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 17 Lipca 2011 Autor Share Napisano 17 Lipca 2011 Fajnie że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi