dawka Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 Witam.Właśnie zacząłem sklejać Bradleya jest to mój 3 model i pierwszy warsztat na forum. Mam nadzieję że mi się uda go zrobić w miarę dobrze.(jakich farb użyć bo w instrukcji są mieszane:D ) Mam jeszcze 1 pytanie w czym obrabiać zdjęcia?Narazie używam GIMPA ale nie wiem czy to jest dość dobry program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawka Napisano 20 Lipca 2011 Autor Share Napisano 20 Lipca 2011 A oto ciąg dalszy. Narazie przyjemnie się składa i nie ma żadnych problemów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip_gd Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Kup farby model master, masz coś w stylu us gulf war albo usmc sand.Poszukaj np. na mojehobby . Pactra robi z tego co pamiętam odpowiedniki. Ja mojego bradleya popełniłem jak drugi model i wyszedł nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawka Napisano 23 Lipca 2011 Autor Share Napisano 23 Lipca 2011 Jeżeli chodzi o kamuflaż to planuje zrobić go 2ND armored division in U.S (niestety nie znalazłem zdjęć )to znaczy postaram się zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawka Napisano 26 Lipca 2011 Autor Share Napisano 26 Lipca 2011 Proce posuwają się w żółwim tempie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi