dawka Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Witam.Właśnie zacząłem sklejać Bradleya jest to mój 3 model i pierwszy warsztat na forum. Mam nadzieję że mi się uda go zrobić w miarę dobrze.(jakich farb użyć bo w instrukcji są mieszane:D ) Mam jeszcze 1 pytanie w czym obrabiać zdjęcia?Narazie używam GIMPA ale nie wiem czy to jest dość dobry program. Cytuj
dawka Napisano 20 Lipca 2011 Autor Napisano 20 Lipca 2011 A oto ciąg dalszy. Narazie przyjemnie się składa i nie ma żadnych problemów . Cytuj
filip_gd Napisano 20 Lipca 2011 Napisano 20 Lipca 2011 Kup farby model master, masz coś w stylu us gulf war albo usmc sand.Poszukaj np. na mojehobby . Pactra robi z tego co pamiętam odpowiedniki. Ja mojego bradleya popełniłem jak drugi model i wyszedł nieźle. Cytuj
dawka Napisano 23 Lipca 2011 Autor Napisano 23 Lipca 2011 Jeżeli chodzi o kamuflaż to planuje zrobić go 2ND armored division in U.S (niestety nie znalazłem zdjęć )to znaczy postaram się zrobić . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi