bodek66 Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 Witam, Prezentuję popiersie w skali 1/9 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 19 Lipca 2011 Autor Share Napisano 19 Lipca 2011 Witam, (poprawione zdjęcia, inne oświetlenie) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 A czemu nie po prostu BITWA O CHARKÓW ? Pomijając tytuł - oczka mi się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antisol84 Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Niesamowite wykonania, niczym żywy ludzik...)) Przemalowałbym tylko MP 40, raczej nie miały one drewnianych wstawek...A przynajmniej nie spotkałem się z takim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 19 Lipca 2011 Autor Share Napisano 19 Lipca 2011 A czemu nie po prostu BITWA O CHARKÓW ? Ładniej brzmi na e-bay Przemalowałbym tylko MP 40, raczej nie miały one drewnianych wstawek...A przynajmniej nie spotkałem się z takim... Jest to ciemno brązowy kolor (wina fotografii), a ma to imitować bakelit, który w takim kolorze występował i to w różnych odcieniach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi