pawelpod00 Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Witam o to model przedstawiający sd. kfz.11 3 tons tractor .Jest to model z firmy italeri . Malowany aerografem , farbami tamiya, gunza. Zacieki zaś zrobione za pomocą farb model master oraz humbrol. Model zosatł wzbogacony kilkoma przeróbkami własnymi. Wszelkie wasze opinie i komentarze będą mile widziane oraz wasze opinie na temat co byście zmienili a co wam się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Italeri zacna firma. Taki model to wyzwanie. Co bym zmienił: -pocieniłbym krawędzie paki i przedziału kierowcy. -pozbył się paprochów -rozwiercił światła i zalał klejem dwu składnikowym -popracował bardziej nad plandeką -dorobiłbym szyby -wskażniki zrobiłbym z drutu A co mi się podoba, to na pewno Twoja odwaga. Skręcone kóła, dodana plandeka, zabrudzenia i elementy dodatkowe na pace. Generalnie wyobraźnie masz, postarałbym się tylko o większą staranność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpod00 Napisano 22 Lipca 2011 Autor Share Napisano 22 Lipca 2011 dzięki wielki już się wziąłem za prace , a mam pytanie jakiego najlepiej kleju użyć tego dwuskładnikowego do świateł???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi