pawelpod00 Napisano 20 Lipca 2011 Napisano 20 Lipca 2011 Witam o to model przedstawiający sd. kfz.11 3 tons tractor .Jest to model z firmy italeri . Malowany aerografem , farbami tamiya, gunza. Zacieki zaś zrobione za pomocą farb model master oraz humbrol. Model zosatł wzbogacony kilkoma przeróbkami własnymi. Wszelkie wasze opinie i komentarze będą mile widziane oraz wasze opinie na temat co byście zmienili a co wam się nie podoba. Cytuj
czak45 Napisano 20 Lipca 2011 Napisano 20 Lipca 2011 Italeri zacna firma. Taki model to wyzwanie. Co bym zmienił: -pocieniłbym krawędzie paki i przedziału kierowcy. -pozbył się paprochów -rozwiercił światła i zalał klejem dwu składnikowym -popracował bardziej nad plandeką -dorobiłbym szyby -wskażniki zrobiłbym z drutu A co mi się podoba, to na pewno Twoja odwaga. Skręcone kóła, dodana plandeka, zabrudzenia i elementy dodatkowe na pace. Generalnie wyobraźnie masz, postarałbym się tylko o większą staranność. Cytuj
pawelpod00 Napisano 22 Lipca 2011 Autor Napisano 22 Lipca 2011 dzięki wielki już się wziąłem za prace , a mam pytanie jakiego najlepiej kleju użyć tego dwuskładnikowego do świateł???? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi