Oli360 Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Chciałbym zaprezentować Niemieckie działo przeciwpancerne pak-36 w skali 1:72 Idealne dla Was to pewnie nie jest, lecz mi się podoba i to nawet bardzo Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaszczyt Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Jaki to zestaw? btw. Co ci żołnierze tacy biali na twarzy i rękach? Wyglądają jakby się mąką lub wapnem wysmarowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oli360 Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Zestaw z tego linku: http://hobby-model.pl/niemieckie-dzialo-przeciwpancerne-pak-36-z-obsluga.html Kupiłem farbę Koloru Skin i coś jest z nią nie tak, dlatego tak blado wyszło. Jak dla mnie to unikali słońca ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Nie podoba mi się niepomalowane kółko na podstawce, a ci żołnierze wyglądają jakby z grobu wyszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi