Piotr_P Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Fotki zadkiego wśród modeli samolotu,z czasów gdy mielismy bombowce taktyczne link do modelu w 1:72 http://www.mojehobby.pl/Bilek-Ila28-Beagle-p-1-889426.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Widzę, że znów przestawiali sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2011 byłem 2 razy w ciągu 5 dni i za każdym razem inne ustawienie ...jeszcze miesiąc temu z kolei nie było łańcuchów wokół eksponatów a teraz są ...przed wejściem kulturalnie spytałem (budząc zaspanego 'ochroniarza") o możliwość wejścia poza łańcuchy,mówiąc ,że jestem modelarzem i potrzebuję zrobić zbliżenia ,a on ,że da się za łańcuchów ale pozwolił w końcu.Oczywiście ukradkiem,żeby nikt nie widział. A ja tę tajemnicę na forum wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 A jak następnym razem będziesz to zerknij bodajże do wyrzutni NEWA zaraz przy wejściu, w jednym z otworów ptaszki zrobiły sobie gniazdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 A gdzie jest to muzeum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Na Sadybie, ul. Powsińska. Szkoda, że nasze muzea nie są pod dachem jak muzeum RAFu w U.K, doszło coś nowego może?? PS. Gdzie stoi SU-22 bo było obok IŁa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2011 dalej stoi ,pod siatka-jedyny nie ogrodzony łańcuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi