Skoti Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Mam pytanie, który model Iła 2M3 w skali 1/72 jest najlepszy. Spasowanie, niekoniecznie chodzi o idealne zdetalowanie. Eastern Express czy Zwezda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Eduard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nicola Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Ja mogę się pochwalić co najwięcej zrobionym pół roku temu modelem Miga 21 zvezdy z polską kalkomanią: Mimo dobrych opinii, model bardzo wymagający, jednak fakt faktem, bardzo dobre odwzorowanie. Jeśli chodzi o drugą firmę niestety nie kojarzę :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 10 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Eduard Zapomniałem o tym. Dzięki MrDyzio się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Eduard Zapomniałem o tym. Dzięki MrDyzio się należy To może wpadniesz na Tank Farm 20 sierpnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 10 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Akurat będę w Polsce w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Akurat będę w Polsce w tym czasie No tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdravko Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Jest jeszcze Iluszyn firmy Toko łap Inbox: http://www.mojehobby.pl/show_file.php?src=%2Fzdjecia%2F5%2F3%2F4%2F1893_1_TOK132_1.jpg Ponoć całkiem niezły, nigdy nie trzymałem go w rękach, ale kiedyś przewijał się na jakimś forum warsztat i opinie były całkiem pochlebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Zgadza się Toko robi dobry model. Miałem go w łapkach kiedyś i odebrałem bardzo pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 1 Września 2011 Autor Share Napisano 1 Września 2011 Dzięki za dalsze podpowiedzi. Zakup i tak będzie duużo później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi