r.kalkowski Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 WITAM. Dziś mam przyjemność zaprezentować model w skali 1/350 f. ACADEMY GERMANY POCKET BATTLESHIP ADMIRAL GRAF SPEE Wydaje mi się że dokonałem właściwego wyboru na swój pierwszy model po 10 latach. Pozostał mi jeszcze tylko zakup farb do aerografu. I tu pojawia się pytanie związane z farbami Lifecolor (mam na myśli set1 Kriegsmarine dedykowanych pod pędzel) czy można po ich rozcieńczeniu i dodaniu opóźniacza malować aerografem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Bierz śmiało Lifecolor...super pod aero jak i pod pędzel.Sprawdziłem na sobie a dokładniej na moim Nashville Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 Witaj Kolego, fajny modelik / Trumpka nie było/ Nie pozostaje nic innego jak rozpocząć prace, farbki jak najbardziej tak jak napisał witek@. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 r.kalkowski, chyba jest już jakiś Admirał na warsztacie, ale z przyjemnością popatrzę na następna relację ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi