wojtuch007 Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Siemanko No więc subaru miałem na początku nie pokazywać bo zmian nie będzie dużo, ale jednak wrzuce pare fotek. Model kupiony kiedyś ze złożonym wnętrzem i przyklejonymi na kropelke rejestracjami Przeleżał tak u mnie w szafie ponad rok i w końcu się za niego wziąłem. W planach czarna buda i felga co na zdjęciu. porady i sugestie oczywiście mile widziane pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Wymień spoiler - to moja sugestia , ale felgi fajne. Model fajny, mało osób robi cywilne wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Stare ale jare. Brzydkie kaczątko, ale w porównaniu z obecną generacją to ciągle miss uniwersum. Potencjał w modelu chyba jest bo nie wydaje się zbytnio zmęczony. Co do koloru to..no cóż czerń dobrze wygląda na większości aut. Nie myślałeś może nad szaro czarnym połączeniem, tzn. buda szara, felgi czarne. Te na zdjęciu bardzo ładne, ale chrom mi lekko nie podchodzi po Scooby'ego. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Fajna subaryna Wzór felg ładnie pasuje do tego auta, lecz raczej nie powinny być one w chromie. Dlaczego czarny? czyż nie ładniej wyglądałby w niebieskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Wymień spoiler - to moja sugestia Spojlera nie będzie żadnego na 100 % to nie jest mój gust .... Jak znajdziecie mi kilka podobnych kolorów do org. z palety motipa to pogadamy do końca wakacji nie będzie już żadnego upa bo będe się lenić nad jeziorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Owszem ale pasuje tu spoiler od STi , a nie patelnia od WRX. Masz do niego halogeny w zderzak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Są halogeny i zaślepki do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Zrobione podwozie (do małych poprawek i brudzingu) Szyby i zabawa ze szpachlą Glutki po kleju na szybach to już nie ja tylko poprzedni właściciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Nie myślałeś o wymianie szyb na całkiem nowe? Subaru fajne. Konkretne;] Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 1 Września 2011 Autor Share Napisano 1 Września 2011 A skąd je wezme? na glutka pod lusterkiem dam jakąś wlepke a z tyłu... jakoś przeżyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Ja w swojej poprzedniej ferrarce dałem szyby zrobione z plastiku po jakiejś butelce po kosmetykach. Były lepsze niż te z pudła bo znacznie cieńsze i ładnie zachowane pod naklejką. Poza tym, lepiej się przez nie patrzy, mniej zniekształcają. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Jak wyrównasz te szpachlowania to zalej je CA, nie będzie się zapadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 1 Października 2011 Autor Share Napisano 1 Października 2011 Brudzing podwozia subaru prawie skończony, zostało poprawić tylny tłumik bo sie rozmazał i upaprać nadkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Ładnie przybrudzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Nie przesadziłeś trochę? Wygląda, jakby go po 10 latach z morza wyciągnęli Dla mnie trochę za mocno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi