Emilssi Napisano 21 Września 2011 Napisano 21 Września 2011 Gratulacje, Daytonka wyglada FANTASTYCZNIE te kierunkowskazy wcale nie są takie złe. Rzeczywiście czarna krawędź korzystnie by je odchudzila ale i tak kierunki jak dla mnie mogą być. Jedyny minus twojego modelu jaki przychodzi mi do głowy to to... ze po napatrzeniu się na twoje Ferrari sam się na takiego napalilem - mam tyle modeli pozaczynanych a wkrótce dojdzie do nich 365-ka (pewnie spyder) Cytuj
MartiniOCP Napisano 22 Września 2011 Autor Napisano 22 Września 2011 Dzięki Emil. Dawaj, dawaj z tą 365'ką i pokaż nam jak powinno wyglądać stylowe ferrari;D Czekam na warsztat i galerię! Pzdr. Cytuj
MartiniOCP Napisano 29 Września 2011 Autor Napisano 29 Września 2011 Okej. Parę słów wyjaśnienia. Zdjęć w warsztacie miało już nie być, ale jednak będą. Nazwę to pre-galerią, a to dlatego, że samochód był już wymyty, wypolerowany - zostało założyć rejestrację i przykleić lusterko. No i d....a z wiankiem Wszystko przez cholerną rejestrację. Założyłem na samochód - wszystko ładnie. Postanowiłem, że delikatnie zabezpieczę matem mr.hobby, tak profilaktycznie. Oczywiście wszystko popłynęło....Chciałem odczepić delikatnie tablice w celu usunięcia dziadostwa i naniesienia kalek ponownie....kalki wpadły mi do nitro, klej pod tablicą rozpuścił lakier, który następnie pokaźnym płatem oderwał się od reszty...Po drodze rozpadło się jedno z tych śliczny kółek bo zapomniałem je podkleić i zostawiłem tylko taśmę. Naturalnie koło do ośki było przyczepione już na kropelkę, więc wypolerowany model musiałem na plecach znowu rozbebeszać, żeby zdjąć obręcz z wahaczami i złożyć od nowa. A, oczywiście maska zerwała się z jednego z zawiasów....Wstawiam te zdjęcia bo jestem zdruzgotany sytuacją i albo się za to wezmę dzisiaj w nocy i poskładam do kupy, albo nie wytrzymam i będę zmuszony zrobić sobie przerwę od Daytony...w zasadzie to od swojego nieprofesjonalizmu....W każdym razie, w swoim najlepszym dniu auto wyglądało tak: pzdro. Cytuj
kornik_69 Napisano 29 Września 2011 Napisano 29 Września 2011 Wypadki chodzą po ludziach Nie zniechęcaj się. Ten model jest zbyt ładny, żeby go tak zostawiać. Działaj! Niech moc będzie z Tobą! Pozdrawiam Kornik Cytuj
MartiniOCP Napisano 29 Września 2011 Autor Napisano 29 Września 2011 Dzięki kornik;D Na koniec tego pięknego dnia dowiedziałem się jeszcze, że pękła mi sprężyna w zawieszeniu, i podarłem nowe spodnie. Ole! Siedzę, cisnę, piję fervex;D W niedziele na 80% Daytona zjedzie z kanału;] pzdr. Cytuj
Emilssi Napisano 29 Września 2011 Napisano 29 Września 2011 Takie wypadki zdazaja się nawet najlepszym. Głowa do góry i powolutku naprawiaj Cytuj
jkaluza Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 Chłopie nic straconego kilka dni przerwy (na refleksje ) i odbudujesz model. Ja jak najbardziej kibicuję. A model Piękny.... pozdrawiam Cytuj
kornik_69 Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 Dzięki kornik;D Na koniec tego pięknego dnia dowiedziałem się jeszcze, że pękła mi sprężyna w zawieszeniu, i podarłem nowe spodnie. Ole! Siedzę, cisnę, piję fervex;D W niedziele na 80% Daytona zjedzie z kanału;] Zawsze uważałem czwartek za najbardziej nieszczęśliwy dzień tygodnia Nie łam się! Będzie dobrze! Pozdrawiam Kornik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi