Emilssi Napisano 21 Września 2011 Share Napisano 21 Września 2011 Gratulacje, Daytonka wyglada FANTASTYCZNIE te kierunkowskazy wcale nie są takie złe. Rzeczywiście czarna krawędź korzystnie by je odchudzila ale i tak kierunki jak dla mnie mogą być. Jedyny minus twojego modelu jaki przychodzi mi do głowy to to... ze po napatrzeniu się na twoje Ferrari sam się na takiego napalilem - mam tyle modeli pozaczynanych a wkrótce dojdzie do nich 365-ka (pewnie spyder) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 22 Września 2011 Autor Share Napisano 22 Września 2011 Dzięki Emil. Dawaj, dawaj z tą 365'ką i pokaż nam jak powinno wyglądać stylowe ferrari;D Czekam na warsztat i galerię! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 29 Września 2011 Autor Share Napisano 29 Września 2011 Okej. Parę słów wyjaśnienia. Zdjęć w warsztacie miało już nie być, ale jednak będą. Nazwę to pre-galerią, a to dlatego, że samochód był już wymyty, wypolerowany - zostało założyć rejestrację i przykleić lusterko. No i d....a z wiankiem Wszystko przez cholerną rejestrację. Założyłem na samochód - wszystko ładnie. Postanowiłem, że delikatnie zabezpieczę matem mr.hobby, tak profilaktycznie. Oczywiście wszystko popłynęło....Chciałem odczepić delikatnie tablice w celu usunięcia dziadostwa i naniesienia kalek ponownie....kalki wpadły mi do nitro, klej pod tablicą rozpuścił lakier, który następnie pokaźnym płatem oderwał się od reszty...Po drodze rozpadło się jedno z tych śliczny kółek bo zapomniałem je podkleić i zostawiłem tylko taśmę. Naturalnie koło do ośki było przyczepione już na kropelkę, więc wypolerowany model musiałem na plecach znowu rozbebeszać, żeby zdjąć obręcz z wahaczami i złożyć od nowa. A, oczywiście maska zerwała się z jednego z zawiasów....Wstawiam te zdjęcia bo jestem zdruzgotany sytuacją i albo się za to wezmę dzisiaj w nocy i poskładam do kupy, albo nie wytrzymam i będę zmuszony zrobić sobie przerwę od Daytony...w zasadzie to od swojego nieprofesjonalizmu....W każdym razie, w swoim najlepszym dniu auto wyglądało tak: pzdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Wypadki chodzą po ludziach Nie zniechęcaj się. Ten model jest zbyt ładny, żeby go tak zostawiać. Działaj! Niech moc będzie z Tobą! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 29 Września 2011 Autor Share Napisano 29 Września 2011 Dzięki kornik;D Na koniec tego pięknego dnia dowiedziałem się jeszcze, że pękła mi sprężyna w zawieszeniu, i podarłem nowe spodnie. Ole! Siedzę, cisnę, piję fervex;D W niedziele na 80% Daytona zjedzie z kanału;] pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Takie wypadki zdazaja się nawet najlepszym. Głowa do góry i powolutku naprawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkaluza Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Chłopie nic straconego kilka dni przerwy (na refleksje ) i odbudujesz model. Ja jak najbardziej kibicuję. A model Piękny.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Dzięki kornik;D Na koniec tego pięknego dnia dowiedziałem się jeszcze, że pękła mi sprężyna w zawieszeniu, i podarłem nowe spodnie. Ole! Siedzę, cisnę, piję fervex;D W niedziele na 80% Daytona zjedzie z kanału;] Zawsze uważałem czwartek za najbardziej nieszczęśliwy dzień tygodnia Nie łam się! Będzie dobrze! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi