zdzichmig Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam,dziś chciał bym wam pokazać mój nowy nabytek z firmy Ace w 1/72.Całość była waloryzowana blaszkami które były zawarte w zestawie, model został pomalowany farbami Humbrol.Podstawka inscenizuje akcje podczas ataku na Polskę w 1939r. przez Niemcy.Życzę miłego oglądania. Pozdrawiam Z.Leszczyński created by picasa2html.com Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Całkiem nieźle wykonana scenka jak na skale 1/72. To co jednak utrudnia jej ocenę to zdjęcia, które są okrponie ciemne. Nie da się dobrze ocenić wykonania figurek. Z niedoskonałości które da się zauważyć, wymienić mogę: 1. Bardzo sterylny i równiutki płot z praktycznie identycznych sztachet. Spójrz na fotkę. Właśnie taki płotek by Ci się przydał; 2. Bardzo równe, niemalże sterylne podłoże. Nawet ubita droga ma pewne niedoskonałości powierzchni (chociażby kamyczki), których tutaj brakuje. 3. Drzewko znajdujące się za działem, jest trochę nienaturalne z racji swego odgięcia. Wiatr dość szybko by je połamał. Spróbuj wrzucić nieco lepsze fotki, to może będzie można powiedzieć więcej na temat Twojej pracy. Póki co pozdrawiam i życzę powodzenia w kolejnych projektach! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Dzięki za rady,a jeżeli chodzi o zdjęcia to postaram sie je poprawić. Pozdrawiam Z.Leszczyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi