wolvi Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 Dragon Gen2 wydał na świat zestaw 6279 i interesujące w nim figurki C i D czyli strzelca i ładowniczego germańskiej bazooki. podstawka + 2 figurki + torba i skrzynka z rakietami. fig C sklejona fig D stoi tak na pozycji portki tu pierwowzór (kurtka jesienna) klatka tu pierwowzór (kurtka wiosenna) plecy twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 Nie wiem, czy Panzerschrek był w kamuflażu. Masz może jakieś zdjęcia na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 15 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2007 http://powstanie-warszawskie-1944.ac.pl/niemiecka_bron_strzelecka.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 A dobrze wiedzieć, myślałem, że tylko bazowy Dunkelgelb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 Figurki bardzo ładne podobają mi się A odwzorowanie mundurów też super, ale czy dystynkcje też są, bo nie mogę się dopatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 15 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2007 Jak leży i tak ich nie widać w trawie więc nie muszę runów malować, a i nie skończone są duperelki w panzershecku i krążki na pasie (zaczepiali o nie różne manierki itp.) i zapinki na chełmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Bardzo fajne, ale lepiej by wyglądał gdyby cały mundur (marynarka+portki) były w takim samym wzorze tarnunga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi