Nowy Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Z czego zrobić takie orurowienie do scani http://zapodaj.net/281312decbcd.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Górne wydaje mi się że jest do dostania w jednym z zestawów dodatków robionych przez italerkę. Te orurowanie u dołu możesz robić ramek wyprasek podgrzewając je i odpowiednio formując. Trochę pracy przy tym będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy Napisano 5 Września 2011 Autor Share Napisano 5 Września 2011 A halogeny jeśli bym sam zrobił to z czego zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Ja bym próbował wykorzystać tulejkę odpowiedniej średnicy i szpachel. Wycinasz tulejkę zatykasz z jednej strony szpachlą i szlifujesz do uzyskania odpowiedniego kształtu. To moja propozycja może ktoś ma inny patent. Można też wykonać jeden halogen tą techniką a potem odlać komplet z żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pazioo Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Rurkę można wykonać z cyny odpowiedniej średnicy ;) Na pewno jest sporo łatwiej ją formować ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi