eljazz Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Pytanie ? Jak zamocowany był silnik w ciągniku MAZUR, poprzecznie jak w T-55 czy podłużnie jak w T-34. eljazz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjacek Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 Witam, na tej czeskiej stronie jest pokazane, co Mazur ma w środku: http://www.dolin.estranky.cz/fotoalbum/detail-set/mazur-d-350/ Pozdr. jjacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 12 Września 2011 Autor Share Napisano 12 Września 2011 Dzięki !!!!! szkoda że nie mieszkamy blisko bo już czytalibyśmy 500 stronicową książkę ,a tak serdeczne dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjacek Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Proszę bardzo, trafiłem na tą stronkę zupełnie przypadkiem też szukając materiałów o Mazurze. Pozdr. jjacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 13 Września 2011 Autor Share Napisano 13 Września 2011 Mieszkam w ELBLĄGU nie wiem czy to daleko ? a może nie , kto to wie ! Co nas czeka . eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anooshaka Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Właśnie się zastanawiałem, czy kupować inne kalki i robić inną jednostkę. W ogóle ciekawa strona, napewno jeszcze nie raz z niej skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi