Seb Napisano 21 Października 2011 Autor Share Napisano 21 Października 2011 Zarzuciłeś Akrylowi kłamstwo to ja jako laik proszę Cię o fotkę która potwierdzi twoją rację, bo jeśli nie masz takiej , to nie mów ze ktoś jest kłamcą, bo ja mam takie same zdanie jak Akryl , pozdro eljazz. Pokarz mi zdjęcia Tygrysa wykopanego z bagna po 50 latach. Co do w jakim stopniu zimmerit mógł odpadać z czołgów myślę, że pomoże Tobie "Google grafika". Pzdr Ps. Cieszę się, że wątek nie traci popularności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Października 2011 Share Napisano 21 Października 2011 Widzę macie ciężkie rozkminy. Hybrydy to bardzo fajny, wdzięczny temat bo do końca nie jest on okryty i już nigdy nie będzie dlatego można trochę historie naginać. Nie wiem czy się wypowiadałem czy nie model zacny, czekam na twój następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi