raddosnyy Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 (edited) Aloha. Na początku chciałbym poprosić o to, abyscie się nie smiali. Wiem ze są błędy i niedociągniecia;P Model mam zamiar skończyć do 14czerwca i pewnie wystawie go w Kielcach:P Nie licze na żadną nagrode ale przecież liczy sie dobra zabawa:P To postępy z prac, tak w skrócie: Komcie mile widziane;) Cya Edited May 23, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Dobrze to ująłeś liczy się dobra zabawa A teraz do modelu: popraw właz z 3 fotki zaszpachluj łączenie między kadłubem a podwoziem z przodu uchwyty wg. mnie dobrze przymocowałeś ale te dołki, które pozostały zaszpachluj I 5 fotka chyba nie ten model Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raddosnyy Posted May 23, 2007 Author Share Posted May 23, 2007 Hehe nio trochę chyba nie ten model:P Siorki;) Jutro wrzucę update bo te fotki są sprzed jakichś 2 tygodni, a teraz dorwałem aparacik i będę pstrykał. Jak coś to na fotosiku ich jeszcze trochę znajdziecie. Dzięki za pozytywną ocenę Cya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Więcej zwracaj uwagę na wszelkiej maści szpary i szczeliny. Widać na fotkach że miejscami nei są dokłądnie zaszpachlowane. Wieża byłą chyba odlewana a ona taka gładziutka... zwłaszcza w miejscu łączenia połówek. Może faktura jakaś? Ale temat ogólnie fajny. Teraz robie starszego brata Twojego M-48 , M-60 Blazer czyli Magach 6 armii izraelskiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raddosnyy Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 Mały update;) Co do wieży to bedzie ona wyczyszczona z farby i malowana podkładem, także się jej nie czepiajcie:P Fotki: A co do fakturki, to siorki, ale nie mam jeszcze chyba na tyle doświadczenia:P Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts