raddosnyy Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 (edytowane) Aloha. Na początku chciałbym poprosić o to, abyscie się nie smiali. Wiem ze są błędy i niedociągniecia;P Model mam zamiar skończyć do 14czerwca i pewnie wystawie go w Kielcach:P Nie licze na żadną nagrode ale przecież liczy sie dobra zabawa:P To postępy z prac, tak w skrócie: Komcie mile widziane;) Cya Edytowane 23 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 Dobrze to ująłeś liczy się dobra zabawa A teraz do modelu: popraw właz z 3 fotki zaszpachluj łączenie między kadłubem a podwoziem z przodu uchwyty wg. mnie dobrze przymocowałeś ale te dołki, które pozostały zaszpachluj I 5 fotka chyba nie ten model Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 23 Maja 2007 Autor Share Napisano 23 Maja 2007 Hehe nio trochę chyba nie ten model:P Siorki;) Jutro wrzucę update bo te fotki są sprzed jakichś 2 tygodni, a teraz dorwałem aparacik i będę pstrykał. Jak coś to na fotosiku ich jeszcze trochę znajdziecie. Dzięki za pozytywną ocenę Cya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Więcej zwracaj uwagę na wszelkiej maści szpary i szczeliny. Widać na fotkach że miejscami nei są dokłądnie zaszpachlowane. Wieża byłą chyba odlewana a ona taka gładziutka... zwłaszcza w miejscu łączenia połówek. Może faktura jakaś? Ale temat ogólnie fajny. Teraz robie starszego brata Twojego M-48 , M-60 Blazer czyli Magach 6 armii izraelskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 29 Maja 2007 Autor Share Napisano 29 Maja 2007 Mały update;) Co do wieży to bedzie ona wyczyszczona z farby i malowana podkładem, także się jej nie czepiajcie:P Fotki: A co do fakturki, to siorki, ale nie mam jeszcze chyba na tyle doświadczenia:P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi