artoor_k Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Czołem! Przedstawiam in-box kultowego już zestawu produkcji radzieckiej przedstawiającego ciężki czołg IS-3. Moja kopia posiada pilota i akcesoria do sterowania "na kabel": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Miałem go kiedyś , Dostałem go jak miałem z 10 lat wygrzebanego od kogoś z rodziny i pewnie dlatego nie przetrwał :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Też go miałem. Nie był sterowany, sklejony jako zwyklak. Służył później wiele bitew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 O kurza twarz. Coś pięknego i z silniczkiem. A to, że ma wiele felerów, to ... darujmy sobie, od czego mamy łapki i orzeszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi