Igor Kozik Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Witam Jest to mój pierwszy model samochody cywilnego. Model firmy heller w skali 1/43. Jak na pierwszy model cywila to niejest źle. oceniajcie: Pozdrwiam Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Jest trochę zakurzony i upakackane są szyby od kleju. Ale jest to twój pierwszy model więc jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Kozik Napisano 14 Października 2011 Autor Share Napisano 14 Października 2011 Szyby nie są upaćkane od kleju. Nauczyłem się już kleić nie brudząc wszystkiego. Szyby boczne w tym zestawie były w ogóle niedopasowane, a mianowicie byly za małe, musiałem je zrobić z clearfixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 haha to taki żart, super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi