miners Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 (edytowane) . Fotografie sa zgodne z prawem autorskim, sa moją własnoscią, jak sie komus przydadzą to proszę korzystać.Pozdrawiam Edytowane 30 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 Dawno nic nowego w "czerwonym" tu nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 Rozumiem, że to przedsmak... Dobrze widzę, że fotki się powtarzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miners Napisano 30 Maja 2007 Autor Share Napisano 30 Maja 2007 A na deserek dla was moje autorskie rysunki pojazdów pożarniczych. STAR 244 Wojskowa straż Pożarna, pojazd narysowany na podstawie wozu JELCZ 005 GBA 2,5/16 Terenowy samochód JELCZ 574Z z demobilu wojskowego, na podwoziu samochodu Star 660 6x6 , pojazd w wersji samochodu dowodzenia i łączności Ciężki samochód ratowniczo-gaśniczy JELCZ 014 zabudowany na uterenowionym podwoziu JELCZ P 442 DS Jelcz 422 d , nadwozie zaprojektowałem na podstawie nadwozia JELCZ 010 GCBA 5/32- Jelcz 422. Prosiłbnym o szczerą ocenę moich prac, jednak nie są to w pełni rysunki techniczne a jedynie pewne odwzorowanie, rysowałem je z pamięci, rzecz jasna może brakować pewnych detali konstrukcyjnych,co do poprzednich fotek juz zmieniam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi