TAPIR Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Witam Panowie dzisiaj zabieram się za budowę owego dziwactwa i pytanko czy ktoś widział z was gąsiennice metalowe do tego?? A jeśli nie to może da się jakieś dopasować z innego modelu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Fajnie że jesteś, dawno już nie widziałem twojego warsztatu. Z tego co mi się wydaję to gąsienice od RSO friulmodel powinny pasować ale pewien nie jestem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAPIR Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 No to pokaże moje ostatnie dziwadła tak przy okazji ;) Niestety od RSO są inne ;/ kurczaki no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Co to za armata jest zamontowana, chodzi o zestaw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAPIR Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 To jest Flaczek 41 -> firma Airmodel żywica oczywiście ;0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAPIR Posted November 8, 2011 Author Share Posted November 8, 2011 Dokładnie przejrzałem gąski do RSO i jest możliwość że by pasowało, pytanko tylko do WSZYSTKICH którzy mają model RSO albo coś na tym podwoziu-> ile wynosi przerwa między zębami na gąsiennicy?? I jeśli ktoś ma gąski z modelkastena to ile ich tam może być w paczce?? Bo pojazdy RSO od wafenntragera różnią się o 60 cm w rzeczywistości więc nie wiem czy nie będzie zbyt mało ;>?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts