TAPIR Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Witam Panowie dzisiaj zabieram się za budowę owego dziwactwa i pytanko czy ktoś widział z was gąsiennice metalowe do tego?? A jeśli nie to może da się jakieś dopasować z innego modelu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Fajnie że jesteś, dawno już nie widziałem twojego warsztatu. Z tego co mi się wydaję to gąsienice od RSO friulmodel powinny pasować ale pewien nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 No to pokaże moje ostatnie dziwadła tak przy okazji ;) Niestety od RSO są inne ;/ kurczaki no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Co to za armata jest zamontowana, chodzi o zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 To jest Flaczek 41 -> firma Airmodel żywica oczywiście ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 8 Listopada 2011 Autor Share Napisano 8 Listopada 2011 Dokładnie przejrzałem gąski do RSO i jest możliwość że by pasowało, pytanko tylko do WSZYSTKICH którzy mają model RSO albo coś na tym podwoziu-> ile wynosi przerwa między zębami na gąsiennicy?? I jeśli ktoś ma gąski z modelkastena to ile ich tam może być w paczce?? Bo pojazdy RSO od wafenntragera różnią się o 60 cm w rzeczywistości więc nie wiem czy nie będzie zbyt mało ;>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi