kowal76 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Przedstawiam kolejny model z początków mojego sklejania i zapraszam do komentowania. MiG 29 Italeri 1/72 Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaackDanieLs Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 w skali od 1 do 10 daje 10 malowanie i wykonanie takiego modelu trudnego tez go skleilem ale bez malowania i nie powiem bo latwy nie byl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Bardzo przyjemny modelik, ale jak dasz mu jeszcze małego washa to będzie miodzio A poza tym bardzo ładne dysze, mógłbyś może napisać jak takie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Model przyjemny , co mi sie rzucilo w oko, to tylko ta oslona kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Listopada 2011 Autor Share Napisano 26 Listopada 2011 Witam Karol_Max napisał : Bardzo przyjemny modelik, ale jak dasz mu jeszcze małego washa to będzie miodzio A poza tym bardzo ładne dysze, mógłbyś może napisać jak takie zrobić? Dysze były malowane mieszanką farb pactry czarnej i aluminium , póżniej użyłem metody suchego pędzla. A co do washa to jescze nie próbowałem tej metody ,w tym tygodniu kupuję sprężarkę z aerografem (w końcu !), więc zacznę malować precyzyjniej i spróbuję także pierwszego washa. Pozdrawiam Grzesiek Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 No dzięki i czekam z niecierpliwością na kolejne modele (miejmy nadzieję że lepsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Model niezły, tylko taki płaski się wydaje. I tak jest OK- 8/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi