kat Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Model powstawał dość długo jak na takie małe rozmiary. Traktowałem go jako relaks po meczącej czasem pracy nad dużymi modelami. A wyszło mi to tak. Skala 1:100, długość 75 mm. Zbudowany od podstaw z papieru, malowany Pactrą Relacje z budowy można znaleźć tu: http://www.mikromodele.fora.pl/man-7t-mil-gl-6x6-1-100-t603.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Maciek, skala powala! Fantastycznie, widziałem, widziałem, jestem pod wrażeniem. Szczegółowość tego maleństwa jest imponująca! Brawo Maciek! Musiałeś się przy nim nieźle skatować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 No gratulacje wspaniale wykonanego maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi