bonhart Napisano 7 Listopada 2011 Share Napisano 7 Listopada 2011 Witam, chciałbym tutaj pokazać inboxy okrętów. Ponieważ nie ja jestem autorem zdjęć i nie mogę ich wkleić bezpośrednio na forum, będą one w formie linków. Mam nadzieję, że okażą się one przydatne. Italian Navy Battleship RN Roma, Trumpeter, 1:350 Russian Cruiser Admiral Ushakov (ex-Kirov), Trumpeter, 1:350 Russian Cruiser Admiral Lazarev (ex-Frunze), Trumpeter, 1:350 Cruiser Varyag, Zvezda, 1:350 Przy ostatnim modelu możemy dodatkowo zobaczyć listę kilku dodatków, których można użyć do niego. W miarę możliwości i przybywających inboxów, będę się starał uzupełniać listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonhart Napisano 12 Listopada 2011 Autor Share Napisano 12 Listopada 2011 kolejne inboxy: French Submarine Surcouf PLA Navy Type 033G Wuhan Class Submarine Soviet Navy Submarine SHCH-303 Kilo Type 636 Attack Submarine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonhart Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Niewiele inboxów przybywa na forum więc dorzucę kilka od siebie. Jedna z ostatnich nowości na rynku N.Y.K.Line Hikawa Maru, 1:350 od Hasegawy. N.Y.K.Line Hikawa Maru - inbox Na karcie modelu można rozwinąć listę dodatków do niego, każdy także jest obfotografowany. Ponadto polecam WWII Soviet submarine K-21 (Mikro Mir) WWII Soviet submarine K-21 (Mikro Mir) - inbox HMS Astute - inbox HMS 'Vanguard' S-28 SSBN Submarine - inbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonhart Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 Porcja kolejnych kilku inboxów. Część z nich to mniej lub bardziej świeże pozycje. Życzę przyjemnego oglądania i oczywiście zapraszam do zamieszczania swoich. Russian Corvette 'Steregushchy' (Orange Hobby 1:350) USS Los Angeles Class Flight I (Riich Models 1:350) USS Los Angeles Class Flight II (Riich Models 1:350) USS Los Angeles Class Flight III (Riich Models 1:350) Russian Project 955 'Borei' 'Yuri Dolgoruky' SSBN (Bronco 1:350) Russian Navy Project 955 Borei-Yuri Dolgoruky SSBN (Hobby Boss 1:350) USS Freedom LCS-1 (Trumpeter 1:350) IJN Battleship Fuso (Fujimi 1:350) Light Cruiser Nagara 1942 (Aoshima 1:350) Imperial Japanese Navy Seaman (Fujimi 1:350) Imperial Japanese Navy Seaman II (Fujimi 1:350) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrzew Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Rany Julek! Ten Stereguszczyj to mnie powalił! Jak go i za ile można kupić? Wchodziłem na stronę orangehobby, ale jestem za GUpi i nie kumam jak to zrobić. Help me!!!!!!! jkrzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Rany Julek! Ten Stereguszczyj to mnie powalił! Jak go i za ile można kupić? Wchodziłem na stronę orangehobby, ale jestem za GUpi i nie kumam jak to zrobić. Help me!!!!!!! jkrzew http://www.freetimehobbies.com/oh-n03-040-320.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Bardzo mi sie te korwety podobają Aż kusi by wykonać jako RC Ale niestety na chwilę obecną kiepsko z dobrymi planami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrzew Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Dzieki okonku ale tam jest tez out of stock :( A co do RC, to bym wolał naszego Gawrona-Ślązaka. Na razie mam tylko "kartonówkę" i to nieskończoną "naszego" ptaszyska. Chociaż właściwie jest nieco bardziej zaawansowana niz "prawdziwy" okręt - bo "mój" ma już maszty, w przeciwieństwie do "prawdziwego". Oj, szkoda go, szkoda :( - tego prawdziwego oczywiście. Pozdrawiam jkrzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Na razie mam tylko "kartonówkę" A kto to wydaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrzew Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 czesc na razie nikt. model stoi juz BARDZO DŁUGO w mojej "domowej" stoczni. Potencjalny wydawca chyba o mnie zapomniał Ale bije sie w piersi, ze ja tez zawinilem. Z modelem to jest "delikatna" sprawa, prawie polityczna Nie wiem czy "wypada" robic cos co byc moze nigdy nie zostanie zrealizowane. Chociaz mam "zaliczony" krotki bo krotki - kilkusetmetrowy - ale rejs - na Gawronie po akwenie stoczni. A teraz i tak nici ze wszystkiego bo mam zlamana prawa reke i co najmniej przez 3-4 tygodnie moge zapomniec o "myszkowaniu". Pisze to lewa reka. By! jkrzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonhart Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Kolejna porcja inboxów German Navy Type 212 Attack Submarine (Hobby Boss 1:350) PLAN Type 035 Ming Class Submarine (Hobby Boss 1:350) SSN-637 Sturgeon (Mikro Mir 1:350) SSN-593 Thresher (Mikro Mir 1:350) Japanese Aircraft Carrying Cruiser Mogami (Tamiya 1:350) HMS Dreadnought (Zvezda 1:350) Markgraf WWI German Battleship (ICM 1:350) German S-100 Class Schnellboot (Bronco 1:350) USS Blue Ridge LCC-19 2004 (Trumpeter 1:700) HMS Sheffield type 42 Batch 1 (Dragon 1:700) HMS Invincible (Dragon 1:700) USS Ingraham FFG-61 (Dragon 1:700) Container Ship Colombo Express (Revell 1:700) Search & Rescue Vessel Hermann Marwede (Revell 1:200) Dock with stairs (Italeri 1:35) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi