skala72 Napisano 9 Listopada 2011 Share Napisano 9 Listopada 2011 Najwyższa pora przedstawić modele firmy Silesian Models: Najnowszy model: Lancia 3 Ro late (nr.kat.: SM 7220) Lista dostępnych modeli SM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 9 Listopada 2011 Share Napisano 9 Listopada 2011 Nazwa firmy mi się nie podoba,a tak po za tym modelik całkiem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Listopada 2011 Autor Share Napisano 9 Listopada 2011 Nazwa firmy mi się nie podoba. Rzecz gustu. a tak po za tym modelik całkiem fajny A i owszem, wreszcie coś innego, i bardzo fajnie prezentuje się z tym panzerem jedynką, rzadki widok wśród prezentowanych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Mala uwaga na temat Silesian Models - Mars. Nie ma co porownywac, Mars to mistrzostwo swiata. I w tym problem, jest wielu modelarzy ktorzy po obejrzeniu zawartosci rezygnuja. SM to raczej modele proste trzymajace sie w rozsadnych granicach. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi1 Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 A co najciekawsze to Mars ciut tańszy, aż dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Listopada 2011 Autor Share Napisano 13 Listopada 2011 Jesteś w ciut małym błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi1 Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 na stronie Marsa jest cennik i stoi tam jak byk 85zł ale ....................... skleja te modele tylko niejaki Zytek i to prawie hurtowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Listopada 2011 Autor Share Napisano 13 Listopada 2011 No ja mam trochę inny cennik, no cóż, bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 skleja te modele tylko niejaki Zytek i to prawie hurtowo Czemu uważasz , że tylko Marek Ziętek (Zytek) lepi hurtem ? Znam masę modelarzy klejących modele produkcji Stanisława z MarSa. Z resztą u mnie w szafie też się spora kolejka ustawiła . Gdybym miał wybrać między Silesian a MarS - 100% to drugie . To jest moja opinia Cena - jak byk 85zł Lancia 3ro/564 Militare nr.kat 7270 http://mars.strefa.pl/pl/cennik11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Lancia 3 Ro Einheitsausführung - SM7217 (wkrótce normalne zdjęcie) MB300 Pritsche (Hoch) - SM7219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi