jonek11 Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Witam, Obecnie pracuje nad dioramą pola bitwy z wojny Wietnamskiej. Prace szły wyśmienicie lecz na mojej drodze stanął spory problem.Nieumiem zrobić worków z piaskiem,zasiek i mam problemy z zaporami przeciw czołgowymi .Bardzo proszę o pomoc w tym temacie i z góry dziękuję za wszystkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Wątpię aby w Wietnamie były zapory przeciw czołgowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Zasieki, były wałkowane przeze mnie (zrobiłem poradnik) i przez innych na tym forum poszukał byś troche, zapory przeciw czołgowe jak wyżej, a jeśli chcesz na siłe to kup profile z polistyrenu. viewtopic.php?f=104&t=28888&hilit=zasieki zasieki profile do zapór http://exito.sklep.pl/pl/p/PLASTRUCT-90541-Dwuteownk-16-mm-x-16-mm-x-250-mm/6809 co do worków z piaskiem też było to wałkowane, nie pamiętam już gdzie, chyba w wielkiej wojnie viewtopic.php?f=90&t=28117 poczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonek11 Napisano 15 Listopada 2011 Autor Share Napisano 15 Listopada 2011 Dzięki worki i drut są znakomite!!!! A co do tych zasiek to były i to w popłochu stawiane przez Vietkong przed amerykańskimi Pattonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Jesteś pewien,że tworzyli takie jak w Europie stalowe jeże przeciw czołgowe? Masz może jakąś dokumentacje, czy twoja wiedza wynika z filmów (jeśli nie to przepraszam za zbyt mocne określenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonek11 Napisano 15 Listopada 2011 Autor Share Napisano 15 Listopada 2011 znaczy tak robili ale rzadko przeciętnie 1 na 1000000. ale chce pokazać potęge Vietkongu. mam dokumentacje ale jestem nowy i zdjęć nie umiem wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Ech, z takim podejściem to na forum (tym i innym) długo nie zajedziesz. Może załóż warsztat, poszperaj po forum, a później zadawaj pytania. Jest dział do testowania wklejania fotek i jest też poradnik jak wklejać zdjęcia. Lepiej niż zakładać parę wątków założyć warsztat i tam pytać (po co zaśmiecać forum 5 wątkami jak można założyć 1). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi