grzelulukas Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Witam wszystkich forumowiczów Tym postem jak i modelem ADMIRAL GRAF SPEE rozpoczynam swoją przygodę z tym forum i z modelarstwem. Po wielu rozważaniach, wybór padł własnie na ten model. Wrzucam pierwsze zdjęcia trochę z "opóźnieniem" bo zapodziała mi się karta pamięci. Jako całkowity nowicjusz proszę o wyrozumiałość aczkolwiek wszelka krytyka, mile widziana. Więc zaczynamy. Na wstępie skleiłem kadłub, przykleiłem pokład, nawierciłem dziurki, przykleiłem śruby, zaszpachlowałem i odstawiłem: Kadłub wymaga to jeszcze sporo poprawek, szpachlowania i szlifowania. W międzyczasie pozwoliłem sobie skleić ten o to element, który pokryłem z (ciekawości na jakość podkładu) podkładem Mr.SURFACER 1000, o to rezultat: Pojawił się natomiast problem i zapytanie, w jaki sposób wyciąć kwadratowe czy też prostokątne okna widoczne tutaj?: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Listopada 2011 Super Moderator Share Napisano 20 Listopada 2011 Witaj, w jaki sposób wyciąć kwadratowe czy też prostokątne okna Jedna z metod to "wybranie" plastiku od tylnej strony elementu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi