temir 2 Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 Witam! Ostatnio wziąłem na warsztat rodenowskiego "muła".Sklejalność i pasowność bezproblemowa . Po ukończeniu ramy stwierdziłem że należy wymienić osie w napędzie gąsienicowym -gumowe gąsienice są nieco ciasne:sciągają koła i deformują całe tylne zawieszenie.Osie wykonałem z igieł lekarskich.Aktualnie model jest już na ukończeniu i wkrótce zaprezentuje go w galerii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buszys Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Witam Przyznam, że Roden kojarzył mi się jak dotąd z nienajlepszymi modelami. Kojarzyłem tą firmę m.in. z pancerką Airfixa. Wydawało mi się, że podobna jakość. Ale widzę, że się myliłem. Fotki pokazują, że całkiem niezły poziom detali plus własna inwencja tworzą dość ciekawy efekt. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi